Tradisjonelle og festlige Oktoberfestkjoler

Når Oktoberfest går av stabelen foregår det ofte på ekte bayersk maner. Det betyr mange barmfagre serveringsdamer i tradisjonelle drakter og menn i lederhosen, slagermusikk og rytmiske toner fra den østeriske alpekongen Hansi Hinterseer, literstore ølkrus med gylne dråper og sprø bayerske pølser.

Tradisjonen tro kommer man i tyrolertøy til Oktoberfest. Temafester er ofte avhengig av at du som vert eller gjest er kledd ordentlig for at den gode stemningen skapes. Det kan nemlig kun bli en vellykket kveld hvis alle har gjort litt ekstra ut av deres kostyme.

Oktoberfestkjoler til enhver smak og stil

Det finnes et hav av forskjellige Oktoberfestkjoler til enhver smak og stil. Du kan velge de bayerske blåhvite fargene hvis du skal til folkefesten i München eller kle deg i et gjennomført Heidi-kostyme med skjørt, hvite knestrømper, en blondetopp og en parykk med lyse fletter.

Det er spesielt de frekke Oktoberfestkjolene som er populære. De lårkorte nederdelene, tettsittende rutete skjortene med dyp utringning og sexy strømpeholdere kan man ikke hamle opp med. Hvis du gjerne vil vekke oppsikt til Oktoberfest er det dette, du skal gå for.

Ønsker du en mer elegant Oktoberfestkjole finnes det flere lange modeller med forkle i stort sett alle farger med flotte mønstre og broderinger. Disse gir et mer elegant look.

Autentiske Dirndl kjoler

Dirndl kjoler var tidligere ment som arbeidsklær og stammer hele veien tilbake fra 1700-tallet. I dag finnes de klassiske dirndl kjoler i fargesprudlende nyanser og er utført med tysk finesse. Dirndl kjoler booster ikke kun din festgarderobe, men også ditt festhumør. Gjør flettene klare, stram korsettet og så er du klar til Oktoberfest.

Hos Festtema.no har de samlet all den beste Oktoberfestutkledningen på ett sted slik at du slipper å lete flere steder for å få et komplett Oktoberfestkostyme. Se deres store utvalg av oktoberfestkjoler til damer, hvor du blant annet kan finne de tradisjonelle og moderne oktoberfestkjolene i utallige varianter.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *