Prøv Decrusto Peel off Mask

Når huden din trenger litt ekstra kjærlighet da er en ansiktsmaske et perfekt valg. Det gir litt ekstra i forhold til den vanlige ansiktskremen som du bruker hver dag. En peel off mask er en utrolig praktisk type maske fordi den er enkel å bruke og samtidig virker veldig effektivt. Med en peel off mask trenger du nemlig ikke vaske av masken etterpå. Den tørker inn og blir helt tørr slik at du faktisk kan dra den av huden. Og dette gjør den faktisk i løpet av kort tid så du kan bruke den i hverdagen uten å sette av tid til det.

Hos Decrusto forhandler de noen helt herlige produkter til å pleie huden din. Produktene kan brukes av både menn og kvinner i en travel hverdag. Blant utvalget har de selvfølgelig også en fantastisk ansiktsmaske, Decrusto Black Peel Off Mask. Denne masken er både enkel og rask å bruke, og så har den en helt utrolig effekt på huden din. Black mask peel off er basert på naturlige ingredienser og inneholder verken fargestoffer, silikon, parabener eller mineralske oljer. Til gjengjeld inneholder den beta 1,3 / 1,6 glukaner som forbedrer hudens regenerasjon og styrker immunforsvaret, kaolinleire som absorberer overflødig talg og reduserer tette porer samt trollhassel som har en mykgjørende egenskap og renser i dybden. Slik får du en maske som gir deg synlig glattere og merkbart mykere hud med mindre porer, samtidig med at den gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbalanse og gjør den sunn og frisk. 

Masken legges på ansiktet, særlig i den sårbare t-sonen, og etterfølgende skal den virke i 30 minutter. Når den er ferdig kan du dra den forsiktig av og vaske eventuelle rester av med vann. Det er enkelt, praktisk og huden din vil takke deg. Bestill din black peel off mask fra Decrusto.no i dag og merk selv forskjellen!