Miljøvennlige produkter fra På Stell

Det kan være vanskelig å finne ut hvilke vaskeprodukter på markedet som faktisk er skånsomme mot deg og miljøet. Det finnes nemlig en lang rekke ingredienser som kan være skadelige eller være med til å utvikle allergier. Men kjøper du dine produkter hos På Stell da er du sikker på produkter i veldig høy kvalitet som inneholder naturlige ingredienser, som er miljøvennlige og som er skånsomme mot deg og dine klær. Her er det fokus på å unngå tilsetningsstoffer, parfyme, fargestoffer og andre ting som kan påvirke deg og miljøet.

På Stell leverer to helt herlige produkter som du kan ha stor glede av i din hverdag. Blant annet får du den effektive men milde flekkfjerneren som kan brukes på alle mulige forskjellige tekstiler og overflater. På Stell Flekkfjernersåpe er en sitronsåpe uten palmeolje, fosfater, blekemidler, klor, amoniakk osv. Den er biologisk fremstillet og er god mot både deg og miljøet. Derfor kan du også lett bruke den på barnas klær for å fjerne vanskelige flekker helt uten å bekymre deg. Den er så skånsom at du tilmed kan vaske hendene med den for å fjerne flekker fra olje eller sterk lukt. Den efefktive såpen fjerner alle mulige forskjellige typer flekker, og du vil helt sikkert komme til å bruke den til masse ulike formål. Blant annet kan den fjerne flekker av frukt og bær, sminke, brus, fett og olje, tomatsaus, kaffe, vin, sjokolade, jord, svette og mye mer. Og så kan den både brukes på bomull, ull og andre andre tekstiler samt tepper, tremøbler osv. Du påfører bare såpen før du legger plaggene i vaskemaskinen, og så kommer de ut helt uten flekker og med en frisk duft av sitron.

Du kan også få en veldig mild og effektiv ullvask fra På Stell som sikrer at dine klær får den beste behandlingen. Også dette produktet er helt fritt for tilsetningsstoffer, fargestoffer, syntetisk parfyme og alt annet som potensjelt kan skade deg eller miljøet. Den sikrer optimal vask av ull og silke, slik at du kan bevare kvaliteten og utseendet på dine klær mye lenger. Den er svært drøy, og virker effektivt selv ved små mengder. Da kan du få helt naturlig ullvask som virker effektiv og skånsomt, og som gjør dine klær helt rene uten å skade de.

Vil du lese mer om de herlige produkter eller bestille med en gang, så besøk Paastell.no og få mye mer informasjon!