Fine juniorsenger

Juniorsengen er et perfekt valg for barnerommet, fordi den mindre størrelsen gjør at den ikke tar opp så mye plass, og at den passer godt for barnet ditt i mange år. Det er en seng som egner seg for barn som er blitt for store til sprinkelsenger, men som fortsatt har noen år igjen før de passer i en riktig voksenseng. Hos Kidsparadise.no finner du et veldig stort utvalg av juniorsenger, og her kan du helt sikkert finne en modell som både du og barnet ditt blir glad for. 

Du kan få de helt enkle barnesenger i vanlig høyde, der det enten er litt plass under til oppbevaring, eller der bunnen består av uttrekk med hjul under. Noen av disse er i en enkel og fin design, mens andre er designet som et fly eller kanskje en prinsesseseng. Det er helt opp til barnet ditt å si hva han eller hun foretrekker. Du kan også velge en halvhøy eller en høyseng. Fordelen med disse er at du får ekstra plass til oppbevaring, sitteplasser eller lek under sengen, men vær oppmerksom på at barnet må være stort nok til å kravle ned stigen eller trappen fra sengen. Noen er tilmed utstyrt med sklier for å gjøre det ekstra morsomt. Skal barna dele rom, da er etasjesengen perfekt! Det sparer plass på rommet, og det får samtidig barna til å føle seg tettere på hverandre når de sover i samme seng. 

På nettsiden finner du juniorsenger fra noen av markedets største produsenter som Hoppekids, Liftetime og Kidkraft, og du er alltid garantert en super kvalitet. Ta med barnet ditt en tur inn på nettsiden, så dere i fellesskap kan velge den helt riktige juniorseng for deres barnerom. Du har selvfølgelig alltid muligheten til å velge mellom masse ulike farger, designs og modeller.