Book Escape rooms i Norge

Har du prøvd et Escape Room før? Ellers skal du helt sikkert prøve det som din neste utfordring. Konseptet er fortsatt relativt nytt, men i løpet av de seneste årene har det vokst seg større og større og spredt seg til hele verden. Og dette er bestemt ikke grunn. Escape Rooms formår nemlig å kombinere krevende utfordringer til logikk og kreativitet med underholdning og fellesskap. Konseptet i Escape Rooms er ganske enkelt. Her blir du og resten av laget ditt låst inne i et rom. Her befinner det seg en rekke spor, oppgaver, redskaper, gåter og lignende som er skjult i hele lokalet. Det kan være en gåte som skal lede deg videre til neste spor, en nøkkel du skal bruke for å åpne en skuffe eller lignende. Når alle spor og oppgaver er samlet og løst, da har du funnet frem til en endelige kode eller nøkkel som skal åpne døren – og spillet er gjennomført. Men pass deg – alt må klares før tiden renner ut!

Typisk vil et Escape Room være bygget opp rundt en historie, et mysterium eller lignende. Selve rommets møbler og interiør, spor og gåter osv. følger samme tema, som gir en enda bedre og mer gjennomført opplevelse. Derfor får du den fulle pakken, og det bidrar til at man virkelig lever seg inn i spillet og gir alt man har. 

Escape Rooms er for alle, og det krever ingen forutgående viten, fysisk styrke eller spesielle egenskaper. Viktigst av alt er det at du kan samarbeide med resten av laget, og at du kan holde hodet kaldt når tiden begynner å renne ut. Rommene er ofte designet slik at du vil skulle bruke hvert minutt, og derfor må man kunne bevare roen i de siste sekunder. Det gjelder også om å tenke logisk, arbeide strukturert og huske tidligere spor, samtidig med at man bør kunne tenke kreativt og ut av boksen når løsningen ikke ligger rett fremfor. 

Så vil du ha en morsom og annerledes utfordring for hele familien, for vennene eller kollegene, da er Escape Rooms det helt riktige. Det er perfekt som en teambuilding aktivitet, som en konkurranse mellom venner eller bare som en morsom aktivitet for noen du vil ha en morsom dag med. Du kan prøve et Escape Room i Oslo i dag med teamescape.com, som leverer gjennomførte opplevelser og rom hver eneste gang. Bestill i dag og se selv om du kan klare utfordringen.